Noi detalii despre momentul tragic în care Alec Baldwin a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat de fapt

Noi detalii despre momentul tragic în care Alec Baldwin a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Ce s-a întâmplat de fapt

FOTO IMDB

O declaraţie emisă duminică oferă detalii suplimentare despre incidentul mortal de joi în New Mexico în care şi-a pierdut viaţa Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, iar regizorul Joel Souza a fost rănit. Lui Baldwin i-a fost înmânat pistolul de recuzită şi i s-a spus că nu are cartuşe, au spus autorităţile din Santa Fe în documentele prezentate instanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Joel a afirmat că l-au pus pe Alec să stea în rândul de bănci din cadrul bisericii folosite la filmări, iar el exersa scoaterea în diagonală a armei. Joel a spus că se uita peste umărul ei (Hutchins), atunci când a auzit ceea ce părea a fi un bici urmat de o pocnitură puternică. Apoi Joel şi-a amintit vag cum (Hutchins) se plângea de stomac în timp ce se ţinea de brâu. Joel a mai spus că (Hutchins) a început să se împiedice mergând cu spatele şi a fost ţinută pentru a fi aşezată pe jos”, arată declaraţia, potrivit Digi24. 

Hutchins, care a fost împuşcată în zona pieptului, a spus că nu-şi putea simţi picioarele, le-a spus oficialilor Reid Russel, un cameraman care stătea lângă ea în momentul împuşcăturii.

Într-o declaraţie citită în cadrul unui priveghi sâmbătă, Matthew Hutchins a numit moartea soţiei sale „o pierdere enormă”. Cei doi au fost fotografiaţi împreună, în timp ce se îmbrăţişau, cu câteva zile înainte de tragedie.

Nimeni nu a fost acuzat până acum în incidentul mortal din timpul repetiţiilor de joi de la Bonanza Creek Ranch, locaţie aflată în afara Santa Fe. Biroul şerifului îşi continuă investigaţia.

Există informaţii despre tensiuni în rândul echipei de filmare, dar şi acuzaţii privind nerespectarea restricţiilor anti-COVID şi a regimului armelor. O parte dintre angajaţi ar fi părăsit furioşi platoul cu doar câteva ore înainte de incident, nemulţumiţi de condiţiile de muncă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările