Mirela Vaida, după ce procurorii au clasat acuzaţia de tentativă de omor: „Sunt indignată. Sunt procurori care nu ştiu să-şi facă datoria”

Mirela Vaida, după ce procurorii au clasat acuzaţia de tentativă de omor: „Sunt indignată. Sunt procurori care nu ştiu să-şi facă datoria”

Procurorii care se ocupă de dosarul deschis de Mirela Vaida, după ce a fost atacată cu un bolovan chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta, au decis să claseze cea mai grază acuzaţie şi anume tentativa de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta este indignată de decizia prourorilor de a schimba încadrarea acuzaţiei. De acum cercetările vor continua pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri.
 
"Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost. 
Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie.
Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată", a spus Mirela Vaida.
 

Vaida: Femeia a venit cu 4 bolovani de câte 3 kilograme. Cum să spună procurorul că e numai distrugere de bunuri?

 
"Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. (...) Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML.”, a mai spus Mirela Vaida, sâmbătă, la Antena3.
 

Mirela Vaida: Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? 

 
„Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă.”, a mai declarat prezentatoarea la postul de televiziune.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările