Michelle şi Barack Obama au aniversat 25 de ani de căsnicie: surpriza fostului preşedinte care a emoţionat-o pe soţia sa

Michelle şi Barack Obama au aniversat 25 de ani de căsnicie: surpriza fostului preşedinte care a emoţionat-o pe soţia sa

Michelle şi Barack Obama au împreună două fete: Malia Ann (19 ani) şi Natasha (16 ani) FOTO Guliver/Getty Images

Soţii Obama au marcat aniversarea celor 25 de ani de căsnicie prin gesturi romantice, care au emoţionat fanii. Declaraţiile lor de dragoste au primit sute de mii de like-uri din partea internauţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michelle şi Barack Obama au sărbătorit pe 3 octombrie 25 de ani de la căsătorie. Cu toate că nu se aflau împreună în acea zi, cei doi n-au omis să-şi declare dragostea şi aprecierea reciprocă.
 
La începutul zilei, Michelle a postat pe Instagram o fotografie din ziua nunţii lor, cu un mesaj scurt, dar cuprinzător: „La mulţi ani, Barack Obama. Un sfert de secol mai târziu, tu încă eşti cel mai bun prieten al meu şi cel mai extraordinar om pe care-l cunosc“, arată Independent, potrivit Mediafax.
 
 
Ulterior s-a dovedit că şi soţul ei îi pregătise o surpriză, care a reuşit să o emoţioneze pe fosta primă-doamnă a Americii. În timp ce Michelle era prezentă la o conferinţă pentru femei din Pennsylvania, evenimentul a fost întrerupt de o transmisiune video din partea lui Barack, care i-a cerut scuze pentru faptul că intervine în timpul evenimentului şi apoi i-a transmis soţiei sale un mesaj emoţionant de două minute, timp în care i-a făcut atât pe Michelle, cât şi pe cei din jurul ei să lăcrimeze.
 
„A trebuit să intervin în cadrul acestui eveniment pentru că astăzi sărbătorim 25 de ani de căsnicie. Iar faptul că m-ai putut suporta pentru un sfert de secol este o dovadă remarcabilă că eşti o persoană sănătoasă, minunată, răbdătoare. A fost mult mai uşor pentru mine, pentru că tu nu doar că eşti un partener extraordinar, dar reprezinţi un prieten formidabil, cineva care mă face întotdeauna să râd, cineva care s-a asigurat mereu că urmez calea cea dreaptă, dar ai fost, de asemenea, un exemplu pentru fiicele noastre şi pentru întreaga ţară. Cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată a fost să fiu persistent şi să te invit în oraş, la o întâlnire“, i-a mărturisit Barack Obama soţiei lui.
 
 
„Deci, nu vreau să întrerup ceea ce sunt sigur că este o discuţie fascinantă, dar m-am gândit că nu vă deranjează să mă paraşutez aici doar pentru a îţi spune cât de mult te iubesc, cât de mult te apreciez. Tuturor femeilor din audienţă, mulţumesc pentru indulgenţa voastră“, a continuat acesta.
 
Barack Obama a postat înregistrarea cu declaraţia de dragoste pe pagina sa de Facebook, strângând peste 90.000 de like-uri în mai puţin de o oră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: