Metoda Iuliei Vântur de a-şi controla gândurile negative: "Tot aşa m-am lăsat şi de fumat"

Metoda Iuliei Vântur de a-şi controla gândurile negative:

FOTO click.ro

Odată cu plecarea în India, Iulia Vântur şi-a schimbat multe aspecte nocive din viaţa ei, printre acestea aflându-se şi viciul fumatului. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Iulia a vorbit despre transformarea benefică pe care i-a adus-o ţara adoptivă. Metoda de a-şi controla gândurile negative i-a schimbat, practic, viaţa.

Discuţia Iuliei Vântur cu Mihai Morar s-a axat pe religie, spiritualitate, regăsirea de sine, familie, adaptabilitate, pace interioară. Întrebată ce ar aduce în România din valorile, cultura, spiritualitatea din India, fosta vedetă de la "Dansez pentru tine" a răspuns, fără să stea pe gânduri: "Respectul pentru familie, legătura apropiată cu familia şi cu prietenii. Noi am devenit foarte individualişti, suntem majori, ne mutăm la casa noastră, suntem mai preocupaţi de propria noastră familie, devenim independenţi. În India mie asta îmi place şi mi se pare frumos: oamenii aceia sunt mult mai stabili din punct de vedere emoţional, pentru că au mereu familia lângă ei. Nici nu ne imaginăm cât de important e pilonul ăsta".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările