Jennifer Lopez, Halloween romantic cu Ben, dar şi la cratiţă, cum nu am mai văzut-o până acum. Imagini inedite cu artista

Jennifer Lopez, Halloween romantic cu Ben, dar şi la
cratiţă, cum nu am mai văzut-o până acum. Imagini inedite cu artista

Ben Affleck şi Jennifer Lopez. Foto: Profimedia

Jennifer Lopez ne-a arătat că este şi foarte pricepută în bucătărie, nu doar pe scenă. Diva a pregătit bunătăţi de Halloween, într-o atmosferă caldă, de familie.

Cântăreaţa şi actorul au petrecut atât de populara serbare înfricoşătoare la casa vedetei din Malibu, după care s-au îmbarcat într-un avion privat.

Cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat unul de altul, într-o atmosferă festivă, cu colindători pe stradă, la o zi după ce diva a revenit din Ohio, Cleveland, unde a avut concert. Amorezii au fost văzuţi când au plecat din Malibu duminică, după care s-au îmbarcat într-un avion privat. Actorul de 49 de ani a condus întâi un Escalade alb, după care a plecat cu J Lo într-un Mercedes. Cei doi au fost însoţiţi de copii, în această mini-vacanţă plină de activităţi şi amuzament, unde vedem o vedetă că se comportă ca o mamă normală, în bucătărie.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările