Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală. Reacţia actorului: „O minciună absurdă“ FOTO

Jamie Foxx, acuzat de agresiune sexuală. Reacţia actorului: „O minciună absurdă“ FOTO

Jamie Foxx a câştigat un premiu Oscar în 2005 pentru rolul din filmul „Ray“ FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Jamie Foxx (50 de ani) este acuzat de o femeie că a lovit-o cu organul sexual peste faţă, incidentul având loc în urmă cu aproape 16 ani, iar actorul califică afirmaţia drept „o minciună absurdă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Presupusul atac a avut loc în Las Vegas, în 2002, scrie TMZ, citat de Mediafax. 
 
Potrivit poliţiei americane, reclamanta a declarat, săptămâna trecută, că ea şi o prietenă participau la o petrecere organizată la locuinţa lui Jamie Foxx, când acesta a încercat să facă sex oral cu ea, lucru pe care femeia l-a refuzat. 
 
Femeia spune că, după ce l-a refuzat, acesta a lovit-o cu penisul peste faţă.
 
Femeii i s-a spus apoi să plece, iar ea a mers la un spital, a doua zi după incident, pentru a primi tratament, întrucât a avut un atac de panică sever.
 
O anchetă a fost deschisă în acest caz, însă fapta ar putea fi considerată prescrisă, având în vedere timpul scurs de la incident.
 
Avocatul actorului a declarat pentru tmz.com că acesta neagă fapta şi chiar a depus o plângere pentru răspândirea de informaţii false.
 
Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în „Dreamgirls“, „Regatul“ şi musicalul „Soloist“, bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, „Unpredictable“ şi „Intuition“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: