Iulia Vântur, îngrijorată de efectele COVID în India: „Situaţia e foarte grea. Am o prietenă care are nevoie de oxigen”

Iulia Vântur, îngrijorată de efectele COVID în India: „Situaţia e foarte grea. Am o prietenă care are nevoie de oxigen”

Iuliei Vântur (40 ani) îi este bine în India, acolo unde trăieşte de şase ani alături de celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan (55 ani), însă situaţia dezastruoasă în care se află ţara adoptivă din cauza infectării cu coronavirus o sperie serios.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 21 de milioane de indieni s-au infectat cu coronavirus şi peste 234.000 şi-au pierdut viaţa. Deşi are o situaţie confortabilă şi trăieşte în siguranţă alături de iubitul ei, Iulia nu este ferită de veşti rele şi este conştientă că în jurul ei se întâmplă lucruri grave.

 
„Situaţia e foarte, foarte grea aici în India. În fiecare zi aud de cineva apropiat care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital şi are nevoie de oxigen. E destul de traumatizant să vezi o persoană dragă ţie în astfel de condiţii. Nu există oxigen, tratament, nu sunt paturi. E o situaţie foarte grea, din nefericire. Sper să se rezolve lucrurile uşor-uşor”, a spus Iulia la emisiunea “La Măruţă”, unde a intrat în direct prin apel video.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările