Hugh Grant critică situaţia politică din Marea Britanie: „Ţara e terminată“. Pe cine învinovăţeşte actorul

Hugh Grant critică situaţia politică din Marea Britanie: „Ţara e terminată“. Pe cine învinovăţeşte actorul

Hugh Grant critică situaţia politică din Marea Britanie FOTO Guliver/Getty Images

Actorul Hugh Grant a comentat situaţia politică din ţara lui natală, Marea Britanie, în cadrul unui interviu acordat în Statele Unite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hugh Grant (59 de ani) consideră că Marea Britanie „e terminată“ cu Boris Johnson ca prim-ministru, iar rezultatul alegerilor britanice din decembrie e o „catastrofă“, scrie The Independent.
 
Actorul, care este un critic vehement al mişcării Brexit şi al politicianului britanic Boris Johnson, a acordat un interviu lui Charlie Hunnam pentru Associated Press în SUA.
 
Vedeta a fost întrebată despre susţinerea pe care a arătat-o în perioada electorală pentru laburişti şi liberal-democraţi şi dacă lucrurile s-au mai liniştit în ţara sa natală. 
 
„Nu, e o catastrofă“, a răspuns Grant, adăugând: „Nu, nu, ţara e terminată“.
 

Reacţia lui Piers Morgan

Prezentatorul Piers Morgan, de la „Good Morning Britain“, a criticat atitudinea actorului. 
 
„Hugh Grant e aşa dezgustător. Cum îndrăzneşte să spună că Marea Britanie e terminată? Singurul lucru terminat e aroganţa lui înţepată şi credibilitatea ca specialist în politică“, a reacţionat jurnalistul pe Twitter.
 

Nu este pentru prima dată când Hugh Grant îl atacă pe Boris Johnson

Spre exemplu, în august 2019, Hugh Grant a postat pe Twitter un mesaj dur la adresa prim-ministrului britanic Boris Johnson, ca reacţie la decizia premierului de a suspenda activitatea Parlamentului din septembrie până pe 14 octombrie. 
 
Atunci, actorul britanic l-a comparat pe Johnson cu o „răţuşcă de baie, prea mult băgată în seamă“. Postarea sa a adunat peste 76 de mii de retweet-uri şi 314 mii de like-uri.
 
 
Hugh Grant este unul dintre cei mai populari actori de film din Marea Britanie. A devenit cunoscut cu rolul din comedia romantică „Patru nunţi şi o înmormântare/ Four Weddings And A Funeral“ (1994), pentru care a fost recompensat cu Globul de Aur şi premiul BAFTA. S-a remarcat apoi în alte câteva pelicule de succes, precum „Raţiune şi simţire“, „Notting Hill“, „Pur şi simplu dragoste“ şi primele două lungmetraje din franciza „Bridget Jones“. Hugh Grant a primit de două ori trofeul Peter Sellers pentru Comedie, în 1995 şi 2002, a fost desemnat cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Veneţia 1987 şi a primit un trofeu César onorific în 2006. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: