FOTO A apărut calendarul Pirelli 2020: cine sunt şi cum au pozat protagonistele

FOTO A apărut calendarul Pirelli 2020: cine sunt şi cum au pozat protagonistele

Actriţa Claire Foy, cunoscută pentru rolul reginei Elisabeta din serialul Netflix The Crown, este una dintre protagonistele ediţiei din 2020 a calendarului Pirelli FOTO Guliver/Getty Images

Actriţele Claire Foy şi Emma Watson, modelul transgender Indya Moore şi cântăreaţa Rosalía se numără între protagonistele calendarului Pirelli 2020 inspirat de „Romeo şi Julieta“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotograful italian Paolo Roversi s-a inspirat din piesa scrisă de William Shakespeare pentru cea de-a 47-a ediţie a calendarului Pirelli, în care apar şi actriţa Kristen Stewart, cântăreaţa Chris Lee, artista Stella Roversi, fiica fotografului, şi actriţa Yara Shahidi, scrie News.ro
 
Realizat în Verona, unde este plasată şi acţiunea piesei lui Shakespeare, calendarul este intitulat „Looking for Juliet“ şi a fost prezentat oficial marţi.
 
„Societatea se schimbă foarte, foarte repede şi calendarul Pirelli se schimbă de asemenea“, a declarat Roversi pentru Reuters. 
 
Actriţa Emma Watson (29 de ani), în calendarul Pirelli 2020 FOTO Paolo Roversi
 
„Nu putea rămâne la fel după 30 de ani. Este interesant de văzut cum calendarul Pirelli urmează evoluţia societăţii şi a fotografiei, a esteticii, ideii de frumuseţe feminină“. 
 
Actriţa Calire Foy (35 de ani), în calendarul Pirelli 2020 FOTO Paolo Roversi
 
Modelul transgender Indya Moore (24 de ani), în calendarul Pirelli 2020 FOTO Paolo Roversi
 
Cântăreaţa Rosalia (26 de ani), în calendarul Pirelli 2020 FOTO Paolo Roversi
 
Explicaţia vine în contextul în care calendarul Pirelli era celebru pentru fotografiile provocatoare – Kate Moss, Amy Schumer şi Rosie Huntington-Whiteley sunt doar câteva dintre vedete care au pozat nud de-a lungul anilor. 
 
Prima ediţia a calendarului Pirelli a apărut în anul 1964, însă apariţia lui a fost întreruptă în 1974 din motive financiare. Zece ani mai târziu, a devenit din nou anual iar revenirea a fost una foarte sexy. 
 
Primele schimbări au început să apară în 2017, când compania care îl produce a anunţat că se va abate de la tradiţie. În urmă cu doi ani, protagonistele calendarului au fost Robin Wright, Julianne Moore, Charlotte Rampling şi Helen Mirren, ediţia fiind lăudată pentru celebrarea femeilor trecute de 50 de ani, mai ales că fotografiile nu au fost deloc retuşate, editorii punând în lumină frumuseţea naturală. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: