Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, afacerist în Canada: „În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng şi îi investesc”

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, afacerist în Canada: „În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng şi îi investesc”

Foto Facebook

Adrian, fiul cel mare al lui Leonard Doroftei, are succes pe plan profesional în Canada. A părăsit România în urmă cu mulţi ani, apoi şi-a luat familia cu el. Tânărul nu vrea să fie considerat un băiat de bani gata, cu toate că are un câştig foarte mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Doroftei este antreprenor în Canada. Primul său job a fost într-o companie aeriană, apoi a strâns bani şi i-a investit. Acesta nu a apelat la ajutorul părinţilor, şi a ales să fie independent şi să se afirme cu numele său, nu cu cel al tatălui.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aş fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultăţii de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învăţat ce înseamnă mediul corporatist şi asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.
 
Eu am început să investesc. Câştigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng şi să-i investesc. Am făcut primele investiţii la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investiţiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei.
 
În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show”, tânărul a vorbit despre momentul în care a decis că este momentul ca familia lui să plece din România. Părinţii săi l-au urmat în străinătate împreună cu Vanesa, sora lui mai mică, iar recent a venit şi Alex, fratele său.
 
„Am fost mereu genul de persoană care i-a iniţiativa. În momentul în care am văzut că părinţii mei sunt trataţi cu lipsă de respect de autorităţi, am decis că poate este momentul să-şi încerce norocul în altă parte. Părinţii mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Părinţii mei au venit primii cu sora mea, Vanesa. A venit şi fratele meu Alex în urmă cu două săptămâni”, spune fiul lui Leonard Doroftei.
 

Adrian Doroftei: „Tata şi-a deschis o mică sală alături de nişte prieteni de familie”

Adrian Doroftei a povestit cum ăşi gestionează banii, cum este viaţa lui în Canada şi a menţionat că tatăl său nu şi-a pierdut dragostea pentru box.

„Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi şi nu simt nevoia de a petrece şi a ieşi la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta şi-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de reţea. Mama are grijă de familie şi este o sfântă. Tata face ce ştie cel mai bine, adică împărtăşeşte dragostea lui faţă de box. Şi-a deschis o mică sală alături de nişte prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreţ. El şi-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a continuat să povestească Adrian Doroftei.
 
El are planuri mari şi îşi doreşte să modernizeze locuri greu accesibile din România.
 
„Nu pot cheltui, deşi am parte de succes. Am alte planuri. Încerc să modernizez pe plan imobiliar locuri greu accesibile, locuri în care oamenii nu au acces la apă, nu au acces la electricitate. Aici în România, canadienii să se descurce”, a declarat fiul lui Leonard Doroftei.
 
 
Adrian dorftei nu avrut să vorbească despre viaţa sentimentală, alegâng să fie discret cu privire la acest subiect.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările