Elvis Presley n-a murit din cauza drogurilor! Noi cercetări dezvăluie cauza reală a morţii Regelui Rock'n'Roll

Elvis Presley n-a murit din cauza drogurilor! Noi cercetări dezvăluie cauza reală a morţii Regelui Rock'n'Roll

Elvis Presley

Ca multe alte staruri rock, Elvis Presley a murit tânăr, la numai 42 de ani. A făcut infarct stând pe toaletă în Graceland. Şi, timp de decenii întregi, s-a crezut că dispariţia prematură a unuia dintre cei mai mari muzicieni ai tuturor timpurilor a fost cauzată de dependenţa sa de pilule. Totuşi, o nouă carte susţine cu totul altceva...

Ştiri pe aceeaşi temă

Se pare că Elvis avea să moară de tânăr indiferent de stilul de viaţă pe care-l adopta. Nu abuzurile pe care le-a făcut i-au scurtat acestuia viaţa, ci problemele medicale pe care le-a avut încă din naştere i-au grăbit sfârşitul.

Express.co.uk a stat de vorbă, pe 19 decembrie, cu autoarea cărţii Elvis: Destined To Die Young, Sally A Hoedel, un fan înrăit al lui Elvis, istoric, jurnalist şi femeie de afaceri. Cartea ei conţine informaţii procurate de la apropiaţii starului, care n-au mai fost făcute publice niciodată până acum. Astfel, Sally a descoperit că The King suferea de numeroase boli.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările