Echipa Las Fierbinţi cum nu o vezi la TV. Cum sunt actorii în culisele îndrăgitului serial

Echipa Las Fierbinţi cum nu o vezi la TV. Cum sunt actorii în culisele îndrăgitului serial

Foto Pro TV

Zilele acestea se filmează sezonul 19 al serialului Las Fierbinţi care va apărea la Pro TV în toamnă. Majoritatea filmărilor au loc pe uliţele satului cu acelaşi nume, la cârciuma care a devenit cunoscută în toată ţara. Echipa serialului este una unită, iar majoritatea sunt prieteni şi în realitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru echipa de actori, ziua de muncă începe dimineaţa, când fiecare este luat de acasă cu microbuze sau maşini şi trebuie să ajungă la timp la filmări, idiferent de vreme.

Însă de multe ori echipa a trebuit să oprească filmările din cauza frigului. „La un moment dat, am făcut un frig de nu mai ştiam de noi, am ajuns acasă şi direct într-o baie fierbinte m-am oprit. Este greu să filmezi şi să fie foarte frig, însă trebuie să respectăm organizarea filmărilor. Deşi suntem atenţi la vreme, câteodată ni se mai dau planurile peste cap pentru că ori e frig, ori începe ploaia”, au spus surse de pe platourile de filmare.

Mai multe despre experienţa actorilor pe platoul de filmare, dar şi despre relaţiile dintre ei, puteţi afla pe Click!.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările