Ducesa Meghan, ovaţionată la summit-ul One Young World. Cu ce ţinută a atras toate privirile FOTO VIDEO

Ducesa Meghan, ovaţionată la summit-ul One Young World. Cu ce ţinută a atras toate privirile FOTO VIDEO

Ducesa Meghan SURSĂ FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan (38 de ani) a fost prezentă marţi seara, 22 octombrie, la summit-ul One Young World, din Londra, aceasta fiind prima apariţie în public a fostei actriţe după lansarea documentarului filmat în Africa, care a stârnit controverse.

Meghan Markle s-a întors la atribuţiile obişnuite pe care le are în cadrul familiei regale şi a participat la festivitatea de deschidere a summit-ului One Young World, unde au participat peste 2.000 de tineri din mai multe ţări.

Apariţia ducesei Meghan în public vine la doar câteva zile după lansarea documentarului filmat în Africa, documentar în care ea şi prinţul Harry au povestit că sunt victime ale unei campanii a tabloidelor, că intimitatea le este pusă în pericol şi că Harry „abia“ dacă are o relaţie cu fratele lui, prinţul William.

Ducesa de Sussex a fost prezentă la eveniment în calitate de Vice Preşedinte al platformei Reginei Commonwealth Trust, organizaţie care s-a implicat în organizarea evenimentului. Prinţul Harry nu a fost prezent la eveniment, potrivit Daily Mail. 

Meghan Marle a atras toate privirile cu o rochie lungă de culoare mov, marca Aritzia şi o pereche de pantofi cu toc bleu marin. Şi coafura a fost simplă, fosta actriţă a optat pentru a-şi lăsa părul liber, în bucle lejere.

Wearing a purple dress and sporting a broad smile, Meghan soaked up the adulation of the crowd as she walked through itMeghan Markle la summit-ului One Young World FOTO PA

Ducesa de Sussex a păşit pe scenă, în aplauzele şi uralele a peste 2000 de participanţi. Ceremonia de deschidere a avut loc la Royal Albert Hall din Londra.

 

Este a treia oară când Meghan Markle participă la acest summit. În 2014, la Dublin, ea a vorbit despre importanţa drepturilor femeii şi despre rolul pe care îl joacă bărbaţii în atingerea unei egalităţi. „Ai nevoie de bărbaţi pentru a avea efect această schimbare, doarece la finalul zilei, cred că ce îi sperie mai mult pe oameni este această idee că puterea femeilor este într-un fel o ameninţare. Nu este. Le dai femeilor putere, dai comunităţii putere“, a declarat atunci Ducesa de Sussex.

Meghan Markle a fost prezentă la summit şi în 2016, când evenimentul a avut loc în Ottawa, iar cel care a deschis ceremonia a fost prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau. Atunci, Meghan a explicat că tinerii care luptă pentru transformarea socio-politică din lume sunt schimbarea de care avem noi toţi nevoie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Sussex will attend @OneYoungWorld opening ceremony this evening to continue her support for this amazing collective of global youth ambassadors. Her Royal Highness was a counsellor for OYW in Dublin in 2014 as well as in Ottawa in 2016. This evening she again joins world leaders and activists to celebrate the youth of today as they tackle some of the world’s greatest problems. She is proud to attend as Vice President of The Queens Commonwealth Trust and to continue her long-standing commitment to this very important summit. Later this week The Duchess will hold a round table discussion with several of the OYW young leaders to address the issue of gender equity worldwide, and how we can all play our part to reach equality for all. Ahead of the opening ceremony tonight, we take a look back at some photos and moments from HRH attending One Young World in the past. Stay tuned for highlights from tonight’s event! #OYW2019 Photo ©SussexRoyal Video: One Young World

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Anul acesta, în cadrul summit-ului, Meghan va participa şi la o dezbatere despre egalitatea de gen.

„The One Young World Summit“ este un proiect la nivel global format din lideri unde se strâng 2000 de tineri din 190 de ţări pentru a avea un impact social. Misiunea summit-ului este de a face noile generaţii mult mai responsabile şi cu un potenţial de lider. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: