Delia se alătură protestului „România vrea autostrăzi“. Mesajul artistei FOTO

Delia se alătură protestului „România vrea autostrăzi“. Mesajul artistei FOTO

Delia se alătură protestului „România vrea autostrăzi“ FOTO Antena 1

Cântăreaţa Delia (37 de ani) se alătură campaniei „România vrea autostrăzi“, care îndeamnă la 15 minute de grevă generală pe 15 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delia a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie prin care arată că se alătură campaniei „România vrea autostrăzi“, alături de mesajul #şîeu.
 
Postarea artistei a strâns zeci de mii de aprecieri, iar fanii s-au grăbit să o felicite pentru faptul că se află printre artiştii care se alătură protestului. 
 
„Nu suntem în siguranţă pe drumurile astea, şi dacă nici noi (n.r.- artiştii) nu batem ţara asta în lung şi-n lat...“, a scris Delia în secţiunea de comentarii. 
 
FOTO Instagram
 
De asemenea, într-un interviu pentru Adevărul, Delia mărturisea că ar fi mai fericită în România dacă ar exista drumuri şi autostrăzi pe care să se deplaseze în siguranţă, fără „să fie supusă unui risc enorm“. 
 
„Aş fi mult mai fericită în România dacă am avea nişte drumuri pe care să mă pot deplasa cu duba noastră cea de toate zilele fără să facem 13 ore până la Timişoara. Da, aş fi mai fericită dacă ar exista autostrăzi, drumuri mai bune. Mi se pare uneori că trăim în două lumi în acelaşi timp – o lume în care lucrurile au evoluat şi în care avem tehnologii avansate şi altă lume în care n-avem drumuri şi am rămas în urmă. Mi-ar plăcea să ne putem deplasa mai decent, asta e o chestie pe care am întâmpinat-o în meseria mea. Uneori luăm avioane, dar nu poţi mereu, majoritatea drumurilor, 80%, le facem cu duba şi e un risc la care te supui până la urmă. Am fost fericiţi până acum, dar în momentul în care pleci la drum oriunde în ţara asta eşti supus unui risc enorm“, declara artista.  
 
 

Este vorba despre o piesă hip-hop cu influenţe folclorice. Versurile au fost scrise de TRUPA 9 şi ViKloth. Sunt versuri cu o puternică încărcătură emoţională, cu un mesaj centrat pe infrastructura rutieră precară din România şi pe alegerile care vor urma.

„A fost felul nostru de a susţine campania «#sîeu» vreau autostrăzi. Sperăm şi noi ce speră toţi cei care susţin campania şi poate este primul pas spre ceva concret“, a declarat pentru Adevărul Lucian Curelariu, solist la TRUPA 9. El a spus proiectul muzical a fost realizat în doar două zile.

 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: