De la erou la răufăcător: Chiwetel Ejiofor ar putea juca rolul personajului negativ în următorul film din seria James Bond

De la erou la răufăcător: Chiwetel Ejiofor ar putea juca rolul personajului negativ în următorul film din seria James Bond

Ultimele roluri ale lui Chiwetel Ejiofor îl recomandă în această calitate, de menţionat fiind faptul că la începutul carierei el chiar a jucat un astfel de rol FOTO AFP

Chiwetel Ejiofor, starul din filmul „12 ani de sclavie“, ar putea să joace rolul răufăcătorului în viitoarea peliculă din seria James Bond, programată să fie lansată în noiembrie 2015. Ultimele roluri ale actorului nigerian îl recomandă în această calitate, de menţionat fiind faptul că la începutul carierei el chiar a jucat un astfel de rol.

Pentru iubitorii seriei de filme cu James Bond, în afară de ajutoarele eroului, răufăcătorul şi-a conturat un loc bine definit în derularea evenimentelor. Tocmai din acest motiv, nume precum Goldfinger, Dr. No, Blofeld şi Le Chiffre, cele mai importante personaje negative din serie, au devenit la fel de preţuite în cultura filmului precum însuşi marele spion.

Astfel, rolul ticălosului trebuie să fie jucat de un actor care poate să redea fidel opoziţia cu personajul principal. Producătorii viitorului film „Bond 24“, care va fi lansat pe 6 noiembrie 2015, iau deja în calcul apriţia lui Chiwetel Ejiofor, protagonistul din filmul de Oscar „12 ani de sclavie“, ca fiind următorul răufăcător. Dacă acest lucru se va adeveri, Ejiofor îl va urma pe Javier Bardem care l-a jucat pe Raoul Silva în cel mai recent film Bond, „Skyfall“, scrie „The Independent“.

Chiwetel Ejiofor, care prin performanţele recente şi-a cimentat locul în rândul elitei actorilor, se va alătura lui Daniel Craig (James Bond), Ralph Fiennes (M), Naomi Harris (Moneypenny) şi Ben Whishaw (Q).

De la portretizarea lui Solomon Northup în „12 ani de sclavie“, actorul în vârstă de 36 de ani a dominat marea scenă a filmului. Ejiofor s-a născut într-o familie de nigerieni din sud-estul Londrei, unde a studiat Academia de Muzică şi Artă Dramatică. În primii ani ai carierei sale, el a jucat un răufăcător în filmul „Serenity“, din 2005. De asemenea, a avut roluri în peliculele „Dirty Pretty Things“, „Children of Men“ şi „Four Brothers“. În prezent, acesta filmează pentru SF-ul „Z for Zachariah“ şi pentru „Triple Nine“, în care joacă alături de Kate Winslet, Woody Harrelson şi Casey Affleck.

„Este un actor bun şi versatil care şi-a demonstrat talentul în SF-uri, drame şi comedii, astfel că este mai mult decât capabil să joace personajul negativ din seria Bond. Ce este mai puţin previzibil este scenariul. În cel mai recent film, Javier Bardem a triumfat în calitate de actor, regizor şi scenarist“, arată Dave Calhoun, editor de film de la „Time Out“.

În aceeaşi măsură, în rolul „fetei Bond“ există două presupuneri, una fiind Kate Upton, iar cealaltă fiind Helen Flanagan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: