Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“: „Fac totul pentru familia mea. Renunţ la haine şi la meserie să fiu cu ei“

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“: „Fac totul pentru familia mea. Renunţ la haine şi la meserie să fiu cu ei“

Dana Nălbaru şi-a expus punctul de vedere într-o postare pe blogul personal FOTO Facebook

Dana Nălbaru (39 de ani), fostă componentă a trupei Hi-Q şi soţia lui Dragoş Bucur, a reacţionat printr-o postare pe blogul personal la acuzaţiile potrivit cărora nu se îngrijeşte şi arată ca o servitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ce i s-a reproşat vedetei 

Vedetei i s-a reproşat că nu se îngrijeşte şi că îmbătrâneşte, după ce a postat pe Facebook o poză în care apare fără machiaj. În acest sens, o admiratoare a fanei i-a scris următorul mesaj: „De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. DAR ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. ÎNGRIJEŞTE-TE, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri“.

Ca reacţie, Dana Nălbaru a scris pe blogul personal un text intitulat „Te părăsesc, iubito“ în care detaliază că îi place să fie „servitoare“ pentru familia ei, pe care o iubeşte şi o sprijină necondiţionat. Vedeta spune că ar renunţa la orice tabiet personal pentru bunăstarea familiei ei, iar tocmai admiratoarea care i-a criticat înfăţişarea nu poate să înţeleagă acest lucru. Mai jos, textul complet semnat de Dana Nălbaru. 

„Îmi place să fiu servitoare în casa mea“ 

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii. Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la mall să-ţi schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri. Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din «la bine şi la greu».

Ce nu ştie dansa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lânga copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă daca s-au lovit în joacă. Ce nu mai ştie dânsa este că imi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreuna facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se afla foarte multă fericire şi linişte.

Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase“, a scris Dana Nălbaru. 

Una dintre fotografiile postate de Dana Nălbaru pe Facebook 

Dana Nălbaru s-a căsătorit în urmă cu 11 ani cu Dragoş Bucur, cel care apare acum în postura de prezentator al emisiunii „Visuri la cheie“, de la Pro TV. Cei doi au o fată, pe Sofia, în vârstă de nouă ani, şi un băiat, pe Kadri, de doar un an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: