Dan Negru, revoltat că din cauza atenţiei îndreptate spre politicieni, copiii talentaţi sunt ignoraţi: „În afară de Dragnea sau Dăncilă, pe ceilalţi nu-i mai vedem“

Dan Negru, revoltat că din cauza atenţiei îndreptate spre politicieni, copiii talentaţi sunt ignoraţi: „În afară de Dragnea sau Dăncilă, pe ceilalţi nu-i mai vedem“

Dan Negru este prezentatorul show-ului „Next Star“ de la Antena 1 FOTO Eduard Enea

Dan Negru, prezentatorul show-ului „Next Star“, de la Antena 1, a scris pe pagina sa de Facebook că din cauza atenţiei îndreptată spre politicieni, unii copii talentaţi ajung să fie ignoraţi, ceea ce îi va determina, în viitor, să părăsească România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Negru (47 de ani) a dat pe pagina sa de Facebook două exemple de copii talentaţi, concurenţi în show-ul„Next Star“, care sunt „ignoraţi“ „pentru că în afară de Dragnea, Dăncilă sau Iohannis, pe ceilalalţi nu-i mai vedem“, scrie prezentatorul. 
 
„Ăsta micu’ e tot din România, ca Dragnea, Dăncilă sau Johannis... Are 5 ani, un IQ de 149 dar nimeni nu-l mai vede. Aşa va şi pleca din ţară, pe nevăzute. De asta nu mai suntem la Mondiale, nu mai existăm la Olimpiade şi marile succese ne-au rămas Urşii de Aur cu filmele despre masturbare. Pentru că în afară de Dragnea, Dăncilă sau Johannis pe ceilalţi nu-i mai vedem. Puştiul are IQ ăstora laolaltă...La ce bun, aici?“, a scris Dan Negru. 
 
 
De asemenea, prezentatorul Antenei 1 mai dă exemplul unei fetiţe de opt ani, care a executat în ediţia „Next Star“ difuzată ieri seară, un număr de circ. Mai mult, Dan Negru mărturiseşte că-i sfătuieşte pe părinţi să plece din ţară. Dan Negru mai dă exemplul unui fost artist de circ român, Siminică, care trăieşte „dintr-o pensie mizeră“. 
 
„În seara asta, la „Next Star“ vine o fetiţă de 8 ani aflată în drum spre Cirque du Soleil... 400 de euro e leafa medie a unui artist de circ în România şi 2700 e a unuia din Suedia. Siminică, cel mai popular clovn român din toate timpurile trăieşte în anonimat dintr-o pensie mizeră la 82 de ani...Uneori, prin culise, părinţii lor mă întreabă încotro să o apuce... Plecaţi! E singurul răspuns... UBI BENE , IBI PATRIA ( acolo unde mi-e bine, acolo mi-e patria)“, a mai scris prezentatorul. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: