Cum arată astăzi protagoniştii filmului Love Story. Ryan O’Neal a fost la un pas de moarte

Cum arată astăzi protagoniştii filmului Love Story. Ryan O’Neal a fost la un pas de moarte

Ali MacGraw şi Ryan O'Neal au făcut generaţii întregi să plângă cu povestea lor ( Foto: arhivă)

Cine nu a lăcrimat atunci când a văzut Love Story, unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile? O poveste de dragoste atât de frumoasă şi actuală, dar care se termină atât de trist. Ali MacGraw şi Ryan O'Neal au fost cuplul de vis al anilor şaptezeci.

Cei doi au descoperit faima jucând în cunoscuta producţie şi au făcut ca povestea lor să treacă de la o generaţie la alta, dar iată ce fac actorii astăzi!

Ali MacGraw şi Ryan O'Neal (79 de ani) interpretau un cuplu de studenţi care vin din clase sociale diferite, dar ajung să se iubească, chiar dacă tatăl lui se împotriveşte. Idila lor se termină se sfârşeşte printre lacrimi, deoarece Jenny Cavilleri moare de cancer. Ali şi Ryan au devenit staruri la Hollywood după succesul acestei producţii faimoase. Cariera lui Ryan a atins înălţimi ameţitoare atunci când a jucat alături de Barbra Streisand (77 de ani) în filmul What’s Up, Doc ?

Citeşte mai multe aici!

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: