Cum arată locuinţa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis şi-a ridicat două case la Snagov

Cum arată locuinţa Simonei Halep. Jucătoarea de tenis şi-a ridicat două case la Snagov

De exterior, ele arată ca nişte adevărate fortăreţe, fiind înconjurate de camere de luat vederi şi de garduri mari. FOTO Click.ro

Simona Halep şi-a construit, în ultimul an, trei case, dintre care două pe aceeaşi stradă, în afara Bucureştiului. Acolo şi-a făcut şi un teren de tenis pe care se poate antrena.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primii ani ai carierei, Halep locuia într-un apartament de lângă terenurile aflate la Centrul Naţional de Tenis de lângă Arena Naţională din Capitală, iar mai apoi s-a mutat în complexul „Stejarii” deţinut de Ion Ţiriac în Bucureşti, unde a stat 7 ani.

Simona Halep şi-a achiziţionat, anul trecut, o vilă în cartierul bucureştean Primăverii pe care a renovat-o şi care e gata de primit noii proprietari.

Sportiva a luat decizia de a-şi construi propriul teren de tenis. Astfel, a achiziţionat un teren în Snagov, foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani, şi şi-a construit două vile.

Citeşte mai mult pe click.ro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările