Courteney Cox şi-a sărbătorit cei 55 de ani alături de colegele din „Friends“. Cum arată actriţele după 15 ani de la finalul serialului FOTO

Courteney Cox şi-a sărbătorit cei 55 de ani alături de colegele din „Friends“. Cum arată actriţele după 15 ani de la finalul serialului FOTO

Courteney Cox, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow

Actriţa Courteney Cox, interpreta personajului Monica din „Friends“, şi-a sărbătorit vârsta de 55 de ani alături de colegele din celebrul serial şi a publicat un selfie pe contul de Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

La 15 ani distanţă de la finalul serialului „Friends“, interpretele personajelor Phoebe, Monica şi Rachel sunt încă prietene. În acest weekend, Courteney Cox a împlinit 55 de ani şi a sărbătorit alături de fostele colege din serial, Lisa Kudrow şi Jennifer Aniston, scrie news.ro. 
 
Cu această ocazie, Courteney Cox a publicat o fotografie pe contul de Instagram, deschis la începutul anului, alături de cele două actriţe. 
 
„Cât de norocoasă pot fi să-mi sărbătoresc ziua cu acestea două? Vă iubesc, fetelor. Atât de mult“, a scris actriţa, iar fotografia a adunat aproximativ 1.800.000 de aprecieri. 

La rândul său, Kudrow a publicat o fotografie în care apare alături de Cox folosind un filtru pentru ochi înlăcrimaţi explicând: „Doar aminteşte-ţi Court, mereu o să fiu mai în vârstă decât tine. La mulţi ani, drăguţă Courteney!“. Cox a răspuns, „Doar mai înţeleaptă. Niciodată mai în vârstă. Te iubesc“.Invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres la începutul lunii, Jennifer Aniston s-a arătat încântată să reia rolul din „Friends“. „De ce nu? Am spus-o deja, voi face parte. Fetele vor face parte şi băieţii de asemenea, sunt sigură de asta“, a spus interpreta personajului Rachel Green. 
 
Una dintre creatoarele serialului, Marta Kauffman, a afirmat însă pentru revista Rolling Stone că „Friends“ nu va face niciodată obiectul unei reuniuni a actorilor.
 
Serialul „Friends“ a fost lansat în 1994, iar timp de zece ani şi tot atâtea sezoane, actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer au făcut parte din distribuţie. 
 
Creat de David Crane şi Marta Kauffman, serialul se numără printre cele mai apreciate producţii de gen. Acţiunea se petrece în New York, unde cei şase prieteni - Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Joey Tribbiani, Chandler Bing şi Phoebe Buffay - trăiesc şi muncesc.
 
Peste 40 de actori au fost invitaţi, pe parcursul celor zece sezoane, să joace în episoade ale serialului. Între ei se numără Christina Appelgate, care a fost recompensată şi cu un premiu Emmy pentru prestaţia ei, Reese Witherspoon, Brad Pitt, George Clooney, Billy Crystal şi Robin Williams, Winona Ryder, Susan Sarandon şi Helen Hunt.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: