Cine este Omer Bhatti, despre care se crede că e singurul copil biologic al lui Michael Jackson: îi spunea „tată“ şi a locuit la ferma Neverland

Cine este Omer Bhatti, despre care se crede că e singurul copil biologic al lui Michael Jackson: îi spunea „tată“ şi a locuit la ferma Neverland

Michael Jackson şi presupusul lui fiu, Omer Bhatti FOTO Arhivă

Prince, Paris şi Blanket sunt, oficial, copiii recunoscuţi de popstar. Totuşi, recent, fosta soţie a lui Michael Jackson a recunoscut că aceştia sunt concepuţi cu ajutorul unui donator anonim, nefiind, biologic vorbind, copiii lui Michael Jackson.

Ştiri pe aceeaşi temă

Există, însă, un băiat despre care s-a tot vorbit de-a lungul anilor că ar fi singurul copil biologic al starului. Omer Bhatti, în vârstă acum de 33 de ani, este presupusul copil al lui Michael Jackson, provenit dintr-o aventură cu Pia Bhatti, o angajată de-a popstarului.

Chipurile, Michael ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Pia, iar din amantlâcul lor ar fi rezultat Omer. Acesta din urmă a trăit, într-adevăr, timp de opt ani la ferma Neverland, sub atenta supraveghere a lui Michael Jackson. Ba mai mult, tânărul l-a însoţit pe Michael de nenumărate ori în apariţiile lui publice şi i se adresa cu ”tată”.

Acum, Omer este copia izbitoare a superstarului. Iată ce spunea el despre ”tatăl” Michael Jackson!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: