Cine este bărbatul care a trădat-o pe Kate Middleton? Au fost împreună în vacanţă, iar acum publică un articol răutăcios despre ducesă

Cine este bărbatul care a trădat-o pe Kate Middleton? Au fost împreună în vacanţă, iar acum publică un articol răutăcios despre ducesă

Un articol răutăcios despre Kate Middleton a apărut în presa britanică. (Foto: Getty Images)

Ştim deja că Ducesa de Cambridge este furioasă din cauza articolului despre ea, denumit Catherine the Great şi publicat, recent, în prestigioasa revistă britanică Tatler. Noi informaţii au ieşit la iveală, unele care nu sunt deloc pe placul lui Kate Middleton.

Ştiri pe aceeaşi temă

Articolul se voia o descriere sinceră şi inedită a celei care va deveni, într-o zi, regină. Informaţiile din culise, cum că soţia lui William are şi o faţă nemiloasă, focusată pe marele premiu, viitorul titlu de regină, n-au pus-o chiar într-o lumină favorabilă. O altă informaţie din cauza căreia Kate este furioasă susţine că aceasta a slăbit dramatic deoarece nu mai face faţă volumului de muncă cu care a rămas după ce Meghan şi Harry au părăsit palatul.

Prinţul William şi Kate Middleton au acţionat, deja, în instanţă această publicaţie, după ce Palatul Buckingham a criticat vehement acest articol, considerându-l fals de la cap la coadă. Însă Kate Middleton este dezamăgită în special din cauza redactorului-şef al revistei.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările