Cel mai longeviv model Victoria’s Secret se retrage: Adriana Lima a izbucnit în lacrimi pe podium VIDEO

Cel mai longeviv model Victoria’s Secret se retrage: Adriana Lima a izbucnit în lacrimi pe podium VIDEO

Adriana Lima a izbucnit în lacrimi la ultimul său show FOTO Guliver/Getty Images

Top-modelul brazilian Adriana Lima (37 de ani), care a defilat aproape 20 de ani pentru Victoria’s Secret, a anunţat că se retrage şi a izbucnit în lacrimi pe podiumul show-ului anual al brandului de lenjerie intimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adriana Lima a anunţat că Victoria’s Secret Fashion Show 2018, care s-a desfăşurat joi în New York, va fi ultimul pentru ea. 
 
Cel mai longeviv „îngeraş“ al celebrului brand de lenjerie intimă a încheiat defilarea în ovaţiile publicului şi nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile, izbucnind în lacrimi.
 
„Dragă Victoria, îţi mulţumesc că mi-ai arătat lumea, mi-ai împărtăşit secretele tale şi, cel mai important, nu doar că mi-ai dat aripi, ci m-ai învăţat să zbor. Toată dragostea pentru cei mai buni fani din lume! Cu dragoste, Adriana“, a scris Lima pe Instagram, mesaj ce a fost însoţit de un montaj video ce o prezintă în culisele prezentărilor de modă, dar şi pe podium. 
 
 
 
„Cred că anul acesta va fi punctul culminant al carierei mele“, a mărturisit Lima jurnaliştilor revistei „People“. „A fost al 18-lea show al meu şi am fost la fel de emoţionată ca la primul. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu pe podiumuri şi să fac parte din show-urile Victoria’s Secret, e pasiunea mea“. 
 
 
Adriana Lima a defilat pentru prima dată pentru Victoria’s Secret în anul 1999, pe când avea 18 ani, iar în anul 2017 a primit titlul de „cel mai valoros înger Victoria’s Secret“. Ea a purtat de trei ori Fantasy Bra, cel mai scump sutien al brandului, lansat anual. 
 
 
Adriana Lima, care este mama a doi copii, a precizat că îşi va dedica timpul familiei şi proiectelor prin care să ajute femeile din întreaga lume. Adriana Lima a fost căsătorită timp de cinci ani cu baschetbalistul sârb Marko Jarić şi au împreună două fete. 
 
Anul trecut Victoria's Secret a mai pierdut un „îngeraş“, pe supermodelul brazilian Alessandra Ambrosio (37 de ani), una dintre cele mai apreciate figuri din industrie.
citeste totul despre: