Ce scria în ultimul bileţel al lui Freddie Mercury trimis înainte de moarte lui Elton John

Ce scria în ultimul bileţel al lui Freddie Mercury trimis înainte de moarte lui Elton John

Freddie Mercury a fost răpus de SIDA, boală de care nu a vrut să se ştie că suferă (Foto: arhivă)

Cu câteva zile înainte de dispariţia sa, liderul formaţiei Queen i-a scris bunului său prieten câteva rânduri înduioşătoare.Unul dintre cei mai mari artişti din toate timpurile, Freddie Mercury, a murit pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani, răpus de o complicaţie dată de SIDA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prietenia dintre Freddie Mercury şi Elton John a fost una legendară. Artişti de excepţie ai Marii Britanii, dar şi confidenţi, cei doi au avut o legătura într-atât de strânsă, încât artistul pop a fost unul dintre puţinele persoane cărora starul muzicii rock le-a permis să-l vadă în ultimele sale zile de viaţă.

"The Roketman" a descris agonia prin care trecea bunul său prieten, Freddie, în timp ce corpul i se deteriora pe zi ce trecea din cauza necruţătorului virus HIV. Şi, deşi Mercury a ţinut secretă boala sa până în ultimul moment, Elton era dintre cei care aflaseră încă de la început ce anume îl adusese în starea aceea de nedescris.

„Freddie nu a anunţat public că suferă de SIDA, decât cu o zi înainte de a muri în noiembrie 1991. Deşi era peste măsură de energic pe scenă – mai mult decât Bowie sau Jagger la un loc – era un om foarte rezervat în ce priveşte viaţa privată''.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: