Ce mesaje au transmis vedetele după votare. Andreea Esca: „Pot şi vreau să-i aleg pe cei care să aibă grijă de oraşul în care m-am născut şi în care trăiesc“

Ce mesaje au
transmis vedetele după votare. Andreea Esca: „Pot şi vreau să-i aleg pe cei care să aibă grijă de
oraşul în care m-am născut şi în care trăiesc“

Andreea Esca

Chiar dacă nu au mai postat ca în anii trecuţi, buletinele cu ştampilele de votare ale vedetelor au fost în trend şi anul acesta. Vedetele s-au întrecut în mesaje menite să încurajeze românii să iasă la vor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Esca, Vladimir Drăghia sau Loredana Groza au recomandat celor care le urmăresc conturile de socializare să meargă să voteze, postând motivele care i-au determinat să iasă din case pentru a-şi exercita dreptul la vot.

Andreea Esca a votat alături de fiica sa, Alexia: „Buletin nou, obiceiuri vechi. Votez! Pentru că pot/vreau să-i aleg pe cei care să aibă grijă de oraşul în care m-am născut şi în care trăiesc”, a fost mesajul prezentatoarei TV.

Loredana Groza: „Vote with your heart. Votează cu inima“, a fost mesajul cântăreţei, însoţit de imaginea de mai jos.

Adina Buzatu: „Vreau să fie gospodari, să trateze oraşul cu seriozitate, ca pe grădina proprie, şi să-şi respecte promisiunile. Cred că cel mai important lucru pentru un primar este să-şi dorească să facă, să aibă abilitatea să facă şi să fie gospodar, organizat. Votul a decurs bine, totul a durat două minute”, explică ea.

Vladimir Drăghia: „Lupta asta este cât se poate de reală. Partea bună este că astăzi noi suntem cei care decidem rezultatul ei, aşa că luaţi-vă buletinul şi mergeţi la secţia de votare. Eventual sunaţi-vă şi cunoscuţii, îndemnaţi şi pe reţelele de socializare, pentru că astăzi este şansa noastră. Haideţi să nu mai asistăm pasiv la bătaia asta de joc!”.

Diana Enache: „Sunt puse la dispoziție măști sigilate, mănuși și dezinfectant. Mi-am luat totuși un pix de acasă. Oamenii ăștia ne vor guverna local în următorii 4 ani. Iar Bucureștiul, de pildă, are cel mai mare buget și cele mai multe oportunități (teoretic). Așa că, mergeți și votați!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările