Cătălina Grama, despre perioada de izolare şi proiectul „Te cunosc de undeva!“: „Suntem cu toţii vulnerabili“

Cătălina Grama, despre perioada de izolare şi proiectul „Te cunosc de undeva!“: „Suntem cu toţii vulnerabili“

Cătălina Grama face parte din proiectul "Te cunosc de undeva". (Foto: Facebook)

„Suntem cu toţii vulnerabili“. Este lecţia pe care i-a reamintit-o atât perioada de izolare, cât şi proiectul în care s-a implicat recent, Te cunosc de undeva! Trăim cu toţii vremuri la care învăţăm constant să ne adaptăm. Pentru Cătălina Grama (39) aceste luni nu au fost deloc uşoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât ea, cât şi jumătatea ei, Paul Ipate, au o meserie care a fost grav afectată de pandemie. Actorii şi artiştii în general nu se mai pot întâlni cu publicul în sălile de spectacol. În plus, izolarea alături de cei doi copii ai săi, Achim şi Zora, a venit la pachet cu o provocare pe care nu o luase în calcul: şcoala de acasă. Iar peste toate, atunci când părea că lucrurile se vor reaşeza încetul cu încetul, virusul a lovit exact acolo unde ea îşi croise un nou drum în carieră. Cătălina a fost cooptată la emisiunea Antenei 1 Te cunosc de undeva! în calitate de concurent, un proiect care o provoacă la o mulţime de transformări ca actor. Dar la scurt timp după ce a anunţat această veste, am aflat că în echipa emisiunii au fost depistate cazuri de Covid. Despre toată această perioadă cu bune şi rele, despre cum a trecut prin izolare şi ce se va întâmpla la Te cunosc de undeva! Cătălina ne-a vobit în cele ce urmează.

Care este pentru tine cea mai importantă lecţie învăţată în aceste luni cu totul diferite pentru noi toţi?

Jojo: Că familia este şi va rămâne mereu cea mai importantă pentru mine. Că sănătatea e mai preţioasă decât aurul, în orice moment al vieţii noastre şi că suntem cu toţii vulnerabili, indiferent de statutul social, educaţie, naţionalitate. Cred că întreaga umanitate ar trebui să înveţe o lecţie foarte preţioasă: aceea că viaţa este un miracol şi trebuie înţeleasă, trăită şi tratată ca atare. Compasiunea şi toleranţa rămân, în continuare, cele mai importante pentru noi, oamenii.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările