Când va naşte Ducesa de Sussex şi ce a răspuns când a fost întrebată dacă îi va dărui Prinţului Harry un băieţel sau o fetiţă FOTO

Când va naşte Ducesa de Sussex şi ce a răspuns când a fost întrebată dacă îi va dărui Prinţului Harry un băieţel sau o fetiţă FOTO

Ducesa Meghan Markle este însărcinată în şase luni FOTOGRAFII Guliver/Getty Images

Ducesa Meghan Markle (37 de ani), care îi va dărui Prinţului Harry (34 de ani) primul copil, a dezvăluit când va naşte în timpul unei întâlniri cu zecile de fani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi familia regală britanică nu comunică niciodată sexul şi data exactă a naşterii bebeluşilor, se pare că Ducesa de Sussex nu a ţinut cont de această regulă. Aşadar, naşterea primului copil al Prinţului Harry şi al soţiei sale este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute de Meghan Markle, scrie AFP, citată de News.ro.
 
Într-o vizită la Birkenhead, în suburbiile oraşului Liverpool (nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea „bebeluşului regal“, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Marea Britanie. Cuplul regal a primit şi numeroase cadouri pentru copil. 
 
 
„Ea a spus că este însărcinată în şase luni şi că naşterea este prevăzută la sfârşitul lui aprilie, început de mai“, a dezvăluit pentru agenţia Press Association Kim Thompson, venită să salute cuplul regal, după o scurtă conversaţie cu ducesa. 
 
 
Ducele şi Ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par să îşi dorească să afle sexul copilului înainte de naştere. „Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie şi că şi-au dorit să fie o surpriză“, a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani, tot pentru AP. 
 
În schimb, casele de pariuri dau ca sigură o fetiţă, în timp ce există şi numeroase speculaţii că ducii ar putea avea gemeni, în mare parte datorită burticii de gravidă foarte proeminentă. 
 
 
Şi de această dată, Meghan Markle a reuşit să iasă în evidenţă prin vestimentaţie, chiar dacă a renunţat la ţinutele sobre care o caracterizează. Ducesa de Sussex a avut cea mai colorată apariţie de până acum, inspirată de regretata Diana. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: