Bryan Cranston, despre Kevin Spacey: „Este un actor fenomenal, dar nu este un om foarte bun“

Bryan Cranston, despre Kevin Spacey: „Este un actor fenomenal, dar nu este un om foarte bun“

Bryan Cranston şi Kevin Spacey au făcut roluri memorabile în două seriale-fenomen, „Breaking Bad“, respectiv House of Cards FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Bryan Cranston (61 de ani), starul serialului „Breaking Bad“, a comentat scandalul sexual de la Hollywood, făcând şi câteva remarci la adresa colegului său de breaslă, actorul Kevin Spacey (58 de ani), a cărui carieră este în derivă în urma numeroaselor acuzaţii de hărţuire sexuală.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Kevin Spacey este un actor fenomenal, dar nu este un om foarte bun. Cred că i s-a încheiat cariera“, a declarat Bryan Cranston pentru BBC
 
Starul serialului de succes „Breaking Bad“ a subliniat că nu l-a văzut niciodată pe Spacey sau pe un alt coleg de la Hollywood abuzând alte persoane, însă a recunoscut că astfel de comportamente nu reprezintă un secret în industria de divertisment. 
 
„Toată lumea a auzit zvonuri. Există o tulburare în rândul tuturor acestor oameni care îşi folosesc puterea, influenţa sau statutul pentru a forţa alte persoane să facă lucruri pe care nu şi le doresc. Este mai mult decât dezgustător. Este aproape animalic. Este o formă de bullying. Este o formă de control şi manipulare. Şi aproape întotdeauna au de suferit persoane tinere, femei şi bărbaţi, care sunt la început de drum. Iar astfel de incidente sunt trecute cu vederea până când ceva de o asemenea amploare se întâmplă“, a mai declarat Cranston. 
 
Actorul crede că va exista o schimbare în bine în urma acestui scandal care a zdruncinat Hollywood-ul şi în care mai mulţi actori, regizori, producători şi scenarişti de top, de la Harvey Weinstein şi Louis C.K. până la Kevin Spacey şi Brett Ratner, au fost acuzaţi de abuzuri sexuale. 
 
„Principalii stâlpi de rezistenţă ai acestui fenomen au căzut. Totul este expus. Femeile şi bărbaţii nu trebuie să tolereze comportamentele necorespunzătoare doar din cauza tinereţii lor şi a lipsei de experienţă. Nu trebuie să mai acceptăm un asemenea comportament doar pentru că aşa a fost până acum“, a mai precizat Cranston. 
 

Kevin Spacey, îngropat de acuzaţii

Derapajele comportamentale ale lui Kevin Spacey au intrat în atenţia presei după ce Anthony Rapp, cunoscut din serialul „Star Trek: Discovery“, l-a acuzat că i-a făcut avansuri sexuale în anul 1986, pe când avea doar 14 ani. La scurt timp, Spacey a publicat un mesaj pe Twitter în care îi cere iertare, precizând însă că nu-şi aminteşte cu exactitate ce s-a întâmplat în acea noapte, având în vedere că era sub influenţa alcoolului şi că au trecut 30 de ani de atunci. Întreaga poveste aici.
 
Totodată, Spacey a pus capăt speculaţiilor şi a recunoscut că este gay, făcând o precizare care i-a înfuriat pe mulţi: „Povestea asta (referindu-se la cele relatate de Rapp – n.r.) m-a încurajat să vorbesc şi despre alte lucruri. (...).“ Mesajul integral aiciKevin Spacey a fost pus la zid atât de fani, cât şi de oamenii din industrie care susţin că dezvăluirea orientării sale sexuale nu este altceva decât o „fumigenă PR-istică“ menită să diminueze prejudiciile de imagine care îi sunt aduse prin dezvăluirile lui Rapp. 
 
După dezvăluirile lui Rapp, numeroase acuzaţii de hărţuire sexuală l-au vizat pe Spacey, inclusiv venite din partea fiului actorului Richard Dreyfuss şi a mai multor membri ai echipei serialului Netflix „House of Cards“. 
 
În urma valului de acuze, Kevin Spacey a fost concediat de Netflix şi, într-o decizie fără precedent la Hollywood, a fost înlocuit de regizorul Ridley Scott în drama „All the Money in the World“, producţie deja finalizată şi care va avea premiera în luna decembrie. Rolul lui Spacey va fi făcut de Christopher Plummer (87 de ani), care a început deja filmările. 

 

citeste totul despre: