Blonde sau brunete? Transformările celebrităţilor de-a lungul anilor

Blonde sau brunete?
Transformările celebrităţilor de-a lungul anilor

Victoria Beckham. FOTO: Stylenheat

Celebrităţile feminine din vest au obişnuit opinia publică şi proprii susţinători cu schimbări ale look-ului lor în funcţie de evenimentele la care participă, dar mai ales în momentele în care încep proiecte profesionale noi.

Vedele de peste ocean, dar şi cele de pe continentul european sunt în continuă schimbare pentru a corespunde criteriilor cerute de casele de modă, de producţie sau pentru a oferi întotdeauna imaginea unui plus prospeţime în ieşirile publice.

În lista celebrităţilor care au reuşit să câştige simpatia publicului şi au avut feedback pozitiv din partea presei am ales zece vedete din occident.

1.Anne Hathaway

Anne Jacqueline Hathaway este o binecunoscută actriţă din Statele Unite, cunoscută mai ales pentru rolul său din „The Princess Diaries”.

2.Beyonce

Beyonce Knowles este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. A cunoscut succesul din perioada în care era membră a Destiny’s Child, iar în prezent este unul din cei mai bine plătiţi artişti.

3.Britney Spears

Cântăreaţa de origine americană a reuşit să şocheze de-a lungul timpului prin măsurile radicale pe care le-a luat privind look-ul. Britney a fost brunetă, blondă sau tunsă aproape zero.

4.Cameron Diaz

Actriţă şi fotomodel, Cameron Diaz este una din cele mai frumoase femei care a lucrat pe platourile de la Holywood, reuşind să impresioneze mereu prin stilul său.

5.Charlize Theron

Câştigătoare a Premiului Oscar, Theron a fost desemnată de revista Esquire, în anul 2007, cea mai frumoasă femei din lume.

6.Jessica Alba

Jessica Alba este o prezenţă constantă în topurile celor mai frumoase femei sau a celor mai dorite din Statele Unite, în 2007 FHM desemnând-o cea mai sexy femeie din lume.

7.Katy Perry

Katy Perry este o artistă care a reuşit să-şi facă simţită prezenţa în mediul public odată cu succesele înregistrate în 2008, reuşind din acel moment să fie aproape mereu pe primele locuri în topurile muzicale.

8.Victoria Beckham

Victoria Beckham este una din cele mai cunoscute femei din lume, mai ales datorită soţului său. Cu toate acestea, Victoria are o carieră remarcabilă în industria modei, cale aleasă în urma încheierii proiectelor muzicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: