Anna Wintour: infidelităţi şi datorii uriaşe - culisele mariajului ei ajuns la final

Anna Wintour: infidelităţi şi datorii uriaşe - culisele mariajului ei ajuns la final

Culisele unui divorţ!

Vestea că doamna de fier a modei divorţează la vârsta de 70 de ani a scos în evidenţă faptul că Anna Wintour a reuşit să menţină atâţia ani atenţia publicului exclusiv asupra carierei sale - despre viaţa ei personală nu se ştie mai nimic!

Celebra jurnalistă, redactor-şef al revistei Vogue americane începând din 1988, a făcut istorie în lumea modei şi a inspirat pelicula "Diavolul se îmbracă de la Prada", impresionând celebrităţi şi fashioniste cu forţa imaginii sale şi asprimea personalităţii sale. Ceea ce se ascunde, însă, în spatele tabloului public nu este, însă, neapărat contrastant. Din contră: vestea că Anna Wintour divorţează, după 16 ani de mariaj, de Shelby Bryan, a scos la iveală lucruri neplăcute. Ceea ce ar explica şi faptul că Anna şi Shelby nu au mai fost văzuţi împreună în public de câţiva ani. "Sunt despărţiţi în fapt de mai mulţi ani", a dezvăluit pentru revista People un apropiat.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările