Amal Clooney a fost în centrul atenţiei la o cină găzduită de Prinţul Charles FOTO

Amal Clooney a fost în centrul atenţiei la o cină găzduită de Prinţul Charles FOTO

Amal şi George Clooney, alături de Prinţul Charles FOTO Guliver/Getty Images

Avocata Amal Clooney a ieşit în evidenţă prin ţinuta fermecătoare pe care a purtat-o la un eveniment găzduit de Prinţul Charles la Palatul Buckingham.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocata Amal Clooney (41 de ani) şi actorul George Clooney (57 de ani) s-au numărat printre invitaţii de onoare ai Prinţului Charles, care a găzduit o cină în cinstea uneia dintre organizaţiile caritabile pe care le conduce. 
 
Cuplul a fost surprins alături de Prinţul de Wales, dar şi de alţi invitaţi de la Hollywood, printre care actorii Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Luke Evans, Tamsin Egerton şi Josh Hartnett.
 
De cea mai multă atenţie s-a bucurat însă Amal Clooney, cunoscută pentru alegerile vestimentare impecabile. Şi de această dată, avocata britanică de origine libaneză a fost deosebit de elegantă într-o rochie lungă albă, fără bretele şi cu o capă pe un singur umăr. 
 
 
 
Amal şi George Clooney sunt prieteni apropiaţi ai Ducilor de Sussex. Cei doi au fost printre puţinii invitaţi din lumea showbiz-ului la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, din mai 2018, iar recent, Amal a organizat, alături de tenismena Serena Williams, o petrecere grandioasă în New York pentru Meghan prin care au sărbătorit venirea pe lume a primului copil al cuplului regal.
 
Amal şi George Clooney, părinţi de gemeni, la nunta regală din mai 2018 FOTO Guliver/Getty Images 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: