Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au devenit părinţi

Alina
Sorescu şi Alexandru Ciucu au devenit părinţi

Cei doi artişti au devenit părinţii unei fetiţe. FOTO Click

Cântăreaţa a născut o fetiţă, printr-o operaţie de cezariană. Micuţa este primul copil al cuplului Alina Sorescu (27 de ani) - Alexandru Ciucu (37 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii i-au acordat copilei nota zece. „Am văzut mare parte din naştere, ceea ce m-a emoţionat“, a declarat Alexandru Ciucu, la RTV.

Cu ochii în lacrimi, specialistul a spus că evenimentul nu se compară cu nimic din ceea ce a trăit. „Mă simt, într-un fel, singur în momentul ăsta, pentru că Alina şi fetiţa sunt la reanimare. Nu se poate descrie ce simt. Înainte, oamenii îmi ziceau că e un sentiment ce nu se poate descrie, dar eu nu-i credeam. Am avut multe lucruri emoţionante în viaţă, dar nu se compară, cred că e momentul în care ne aflăm cel mai aproape de Dumnezeu, de divinitate“, a declarat Ciucu. 
Autorul colecţiei „Lady vs Gentleman“ şi furnizorul ţinutelor Casei Regale a mai zis că preferă un nume de sfânt pentru cea mică, iar Elena şi Carolina sunt variantele favorite.

Cei doi artişti s-au căsătorit în 2010. „Temerea cea mai mare a fost legată de diferenţa de vârstă şi de experienţă“, a declarat Ciucu pentru „Tango“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: