Alex Velea, atac dur la Cătălin Măruţă: „Totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine şi pentru bani”

Alex Velea, atac dur la Cătălin Măruţă: „Totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine şi pentru bani”

Foto Arhivă

Nu există calde de împăcare sau macăr de discuţie decentă între Cătălin Măruţă şi Alex Velea. Cântăreţul nu a acceptat scuzele prezentatorului TV, dar i-a transmis şi mai multe replici tăioase prin intermediul reţelelor sociale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nea Măruţă, hai să-ţi zic şi părerea mea despre  «scuzele» astea false şi dorinţa de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aş enumera: respectul, loialitatea şi bineînţeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calităţi. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim şi despre termenul bărbaţi” a scris Alex Velea.

Alex Velea: „Totul e o mască, e un rol pe care îl joci"

„În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ţi-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra uşor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit şi tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părţile”, a scris Alex Velea într-un InstaStory, pe care l-a distribuit şi Antonia.

Mai multe detalii despre conflictul dintre Alex Velea şi Cătălin Măruţă puteţi citi pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările