A vrut să devină preşedintele României, dar nu i-a ieşit! Ce avere are Viorel Cataramă: deţine tablouri în valoare de 2 milioane de euro

A vrut să devină preşedintele României, dar nu i-a ieşit! Ce avere are Viorel Cataramă: deţine tablouri în valoare de 2 milioane de euro

Viorel Cataramă este un influent om de afaceri care şi-a dorit în 2019 să devină preşedintele României. Cetăţenii nu l-au ales, iar visul lui nu a devenit realitate. Acesta deţine o avere impresionată, are multe bunuri, multe firme şi este şi un împătimit al artei, deţine multe piese de muzeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numele lui Viorel Cataramă se auzea aproape zilnic în urmă cu puţin timp, când acesta a vrut intenţionat să se infecteze cu coronavirus pentru a arăta că acest virus nu este aşa de periculos cum transmit autorităţile. A îmbrăţişat persoane care au intrat în contact cu cei testaţi pozitiv, dar apoi a stat în izolare. Fiica şi soţia, Adina Alberts, au plecat de acasă în acele momente.

Acesta nu este singurul episod în care Viorel Cataramă s-a făcut remarcat, în 2019 a vrut să devină preşedintele României, dar a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis. Numele lui e prezent de zeci de ani în România, este unul dintre cei mai influenţi afacerişti. Ce avere are? Chiar el a mărturisit totul.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările