A murit Zina Dumitrescu. „Mama Zina“ avea 82 de ani

A murit Zina Dumitrescu. „Mama Zina“ avea 82 de ani

Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu, celebra creatoare de modă, a murit. „Mama Zina“, aşa cum era alintată de cei dragi, avea 82 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, după ce în ultimul an starea ei de sănătate s-a deteriorat şi a ajuns de mai multe ori la spital. 

Vestea tristă a fost confirmată de Ioan Casian, patronul azilului în care celebra creatoare de modă şi-a petrecut ultimii şapte ani. 

„Întotdeauna spunea că se simte bine, dar în realitate nu era aşa. În ultima perioadă s-a retras în camera ei şi a refuzat să mănânce. Era foarte abătută, dar spunea că nu are nevoie de nimic. În ultimele zile a fost ţinută în viaţă cu ajutorul perfuziilor“, a declarat Casian la Antena Stars.

„Este o veste tristă. Nu cred aşa ceva! Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun“, a declarat, izbucnind în lacrimi, Cătălin Botezatu, unul dintre preferaţii Zinei Dumitrescu. 

Ultima apariţie publică a creatoarei de modă a fost în luna martie a acestui an, când a acordat un interviu postului Antena Stars. Atunci, Zina Dumitrescu mărturisea că visează să mai poată avea o prezentare de modă. 

Zina Dumitrescu a avut o poveste de viaţă demnă de un film: a cunoscut-o pe Coco Chanel şi a refuzat-o pe Elena Ceauşescu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: