„50 shades of Jared Leto“: tunsorile colorate ale artistului, în ultimii 20 de ani

„50 shades
of Jared Leto“: tunsorile colorate ale artistului, în ultimii 20 de ani

Jared a avut părul roz şi blond şi în 2010 FOTO Getty Images

Este un cameleon al lumii artistice. La 43 de ani, Jared Leto se poate mândri cu statutul de artist autentic, bifând interpretări remarcabile pe scenă şi pe marele ecran. Este actor de succes, cântăreţ de succes, compozitor, regizor, producător, activist etc. Ce nu e, de fapt, Jared Leto?

Eh, dar natura sa cameleonică se observă foarte bine la prima vedere, chipul său neschimbat, de parcă timpul nu lasă urme, a fost de 20 de ani încoace “înfrumuseţat” de tunsori variate şi culori nebune. În funcţie de perioadă, de rol şi de chef.

 

Poate că nu putem vorbi de “50 de umbre” colorate ale părului muzicianului, dar cu siguranţă au fost multe şi vor fi multe şi pe viitor. Ultima sa apariţie, de la gala premiilor MTV VMA, ni-l arată cu părul vopsit în nuanţe de roz, dat pe spate. Un rocker care vrea să iasă în evidenţă? Un artist care se plictiseşte des? Un bărbat care sfidează stereotipul că rozul e pentru fetiţe, albastrul pentru băieţi? Habar n-avem.

Avem şi părul verde, dar ştim de ce, pentru că Jared a filmat astfel, din primăvară, pentru viitorul film cu supereroi, “Suicide Squad”, în care joacă rolul nebunului Joker. Deci un look pe măsură.

Jared Leto cu părul verde pe străzi, după filmări

Vezi toate look-urile lui Jared Leto pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările