Orban promite tablete studenţilor cu burse sociale

Orban promite tablete studenţilor cu burse sociale

Anul universitar urmează să se deschidă pe 1 octombrie

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că studenţii care primesc burse sociale vor primi şi tablete pentru a putea participa la cursurile online din universităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am luat decizia de a sprijini şi studenţii care sunt beneficiari ai burselor sociale pentru universităţile care vor începe online să decontăm din fonduri europene, în limita unei sume de 50 de milioane de euro, tabletele care sunt achiziţionate”, a spus Ludovic Orban, citat de Digi24.
 
„În modificarea ordonanţei 144 am inclus pentru universităţile de stat, acestea vor beneficia de fonduri pentru achiziţia de echipamente de protecţie şi unele dispozitive de tipul nebulizatoarelor, în valoare de încă 10 milioane, faţă de cele 50 de milioane pe care le avem aprobate, am suplimentat cu încă 10 milioane de euro”, a spus, la rândul său, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, Carmen Moraru. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările