Cursuri de prim ajutor pentru studenţii şi profesorii de la ASE

Cursuri de prim ajutor pentru studenţii şi profesorii de la ASE

La finalul cursurilor, participanţii vor primi diplome. FOTO: zidezi.ro

Profesori, studenţi, dar şi personal didactic auxiliar şi administrativ din cadrul Academiei de Studii Economice vor putea participa, de-a lungul întregului an universitar, la cursuri de prim ajutor. O primă serie de astfel de cursuri va avea loc sâmbăta aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin contribuţia Fundaţiei pentru SMURD, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a ISU Bucureşti-Ilfov, de-a lungul întregului an universitar vom beneficia de cursuri cu durata de patru ore pe serie. În cadrul acestora, fiecare cursant va participa atât la instruirea teoretică, cât şi la atelierele practice destinate deprinderii tehnicilor de prim-ajutor utile în cele mai des întâlnite situaţii de urgenţă medicală", informează un comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

La final, cursanţii vor primi diplome de participare care vor atesta cunoştinţele acumulate.

Activitatea are loc în cadrul proiectului "Academia Speranţei - Voluntariat din iubire pentru Viaţă", înscrierea putându-se face online. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările