Tezele ar putea fi eliminate. Schimbările anunţate de Monica Anisie

Tezele ar putea fi eliminate. Schimbările anunţate de Monica Anisie

FOTO News.ro

Monica Anisie a vorbit, vineri, despre un ordin ce prevede reducerea drastică a materiei, renunţarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitală, scurtarea orarului pentru elevi astfel încât să nu mai petreacă multe ore în faţa calculatorului, dar şi predarea multidisciplinară.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Vom lua măsurile care se impun în funcţie de situaţia creată, etapă cu etapă. Dacă va fi necesar, vom lua măsuri. Exact cum am făcut şi în primăvară, când am luat decizia de a elimina tezele pentru că nu exista posibilitatea de a susţine aceste examene”, a declarat ministrul Educaţiei pentru Ştirile ProTv.
 
Monica Anisie susţine că ar putea fi posibilă realizarea orelor în tandem, pentru reducerea timpului petrecut de elevi în faţa calculatorului şi a dat exemplul orelor de limba română, ce ar putea fi combinate cu cele de engleză.
 
Ministrul Educaţiei a precizat, de asemenea, că cele 250.000 de tablete pentru elevii care nu deţin echipamente electronice ar putea ajunge la şcolari în decembrie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările