Simulare BAC 2019. Baremele de evaluare la proba la alegere a profilului au fost publicate pe edu.ro

Simulare BAC 2019. Baremele de evaluare la proba la alegere a profilului au fost publicate pe edu.ro

FOTO: Adevărul

Simularea pentru „examenul maturităţii” a continuat joi pentru elevii de clasa a XII-a, cu proba la alegere a profilului. Pe site-ul Ministerul Educaţiei au fost postate subiectele şi baremele de evaluare.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce au susţinut joi simularea pentru Bacalaureat la proba la alegere a profilului, elevii pot verifica modul în care au rezolvat subiectele. 

Concret, aceştia se pot ghida după baremul de evaluare şi astfel îşi pot face o idee despre cât de pregătiţi sunt pentru examenul final din vară precum şi pe ce elemente trebuie să insiste, în aşa fel încât să ia note bune la examenul de Bacalaureat. 
   
Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Rezultatele se vor afişa pe 29 martie. 


Barem de evaluare Fizică - profil teoretic şi vocaţional 

 

 Barem Fizică - profil tehnologic 

 

Barem Informatică 


Barem de evaluare Economie

 

Barem de evaluare Chimie 


Barem de evaluare Logică, argumentare şi comunicare


Barem de evaluare Biologie

 

Barem de evaluare Psihologie

 
 

Barem de evaluare Sociologie


Barem de evaluare Geografie


Barem de evaluare Filosofie


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: