Ministrul Educaţiei susţine că a fost asigurat că elevii vor primi manuale la începutul anului şcolar

Ministrul Educaţiei susţine că a fost asigurat că elevii vor primi manuale la începutul anului şcolar

Ministrul Educaţiei: Cheltuiala cu manualele şcolare" se face în semestrul al doilea al fiecărui an şcolar. Foto ilustrativă:  FOTO EPA-EFE / Robert Ghement

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, susţine că au fost lansate comenzile pentru manuale şcolare pentru anul şcolar 2021-2022 şi că a primit asigurări că nu vor exista întârzieri în livrarea acestora, elevii urmând a primi manualele la începutul anului şcolar.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Da, sunt deja lansate comenzile pentru manualele şcolare şi nu există, în opinia mea, motiv de întârziere pentru ca elevii să aibă manuale, prezenţa fiind fizică, aşa cum am anunţat. Eu am primit asigurări şi, la rândul meu, vi le ofer, că nu vor exista întârzieri anul acesta cu privire la disponibilitatea manualelor, la începutul anului şcolar, în 13 septembrie”, a afirmat ministrul Sorin Cîmpeanu, marţi după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Potrivit acestuia, "cheltuiala cu manualele şcolare" se face în semestrul al doilea al fiecărui an şcolar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările