Violeta Alexandru: Îmi doresc ca bugetarii să-i respecte mai mult pe privaţi. Ei se sacrifică acum şi ei vor reporni economia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Foto Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi-a exprimat dorinţa ca bugetarii, adică angajaţii din sistemul public, să-i respecte mai mult pe cei din mediul privat, care se sacrifică acum, dar ei vor fi cei care vor reporni motoarele economiei.

„Îmi doresc ca sistemul public să respecte mai mult mediul privat şi sacrificiile prin care acesta trece. El este cel care va reporni motoarele economiei”, a afirmat ministrul Muncii..

„Criza a arătat că avem mult mai multe categorii vulnerabile şi în disperată nevoie de ajutor decât era evident. Şi că ajutorul pentru aceste categorii nu se rezumă la bani. Pentru mine, lipsa posibilităţii, astăzi, de a veni, de exemplu, în sprijinul familiilor monoparentale, în afara punerii la dispoziţie a unor fonduri pentru a le suplimenta veniturile în această perioadă grea, a fost cea mai grea încercare. În condiţiile în care nici din comunitate nu a venit un sprijin real.

Nu rezolvăm lucrurile prin izolare internaţională. Cei care speculează starea de fapt pentru a sugera închiderea graniţelor României sunt de-a dreptul periculoşi. Da, măsuri de prevenţie şi protecţie dar Nu izolare. Atenţie la aceste discursuri, aparent prind bine, dar efectele lor sunt dezastruoase pe termen mediu şi lung.

Vom pregăti, împreună, măsuri adaptate situaţiei actuale şi perspectivelor imediate”, a afirmat Violeta Alexandru.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite