Vacanțe la jumătate de preț la Târgul de Turism al României

0
Publicat:

Romexpo organizează, în perioada 10-13 noiembrie, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Târgul de Turism al României.

Târgul de turism, ediția de toamnă, are loc în perioada 10 - 13 noiembrie, la Romexpo
Târgul de turism, ediția de toamnă, are loc în perioada 10 - 13 noiembrie, la Romexpo

Evenimentul are loc în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo şi înregistrează un grad de internaţionalizare de 27%, la târg fiind prezenţi reprezentanţi din nouă ţări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România şi Turcia.

Conform unui comunicat al organizatorilor, la această ediţie a TTR, 86 de companii vor veni cu "mega oferte pentru vacanţele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc "reducerile considerabile" pentru destinaţiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoţiile pentru cazare în staţiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

Reduceri de până la 50% pentru vacanțe all-inclusive

"Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă şi decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanţe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare oraşe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin. Pe lângă promoţiile de sărbători, pasionaţii de călătorie mai pot achiziţiona cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croaţia şi Dubai, bilete de avion şi chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din ţara noastră. De asemenea, cei interesaţi găsesc la #TTR2022 şi pachete promoţionale la călătoriile către destinaţii exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles", subliniază sursa citată.

Programul de vizitare al târgului este, de vineri până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 - 18:00, şi duminică, între 10:00 şi 16:00. Accesul este gratuit.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite