Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajăm specialist înfrumuseţare chiparoşi

Teodorovici, ironizat de una dintre cele mai mari companii de HR: Angajăm specialist înfrumuseţare chiparoşi

O companie multinaţională de HR, una dintre cele mai mari din România, îl ironizează pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care l-a jignit pe liberalul Florin Cîţu, numindu-l ”urât”, ”prost” şi ”chiparos”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Angajăm specialist înfrumuseţare chiparoşi”, a postat Lugera pe pagina oficială de Facebook. ”Detalii la ricardo@lugera.ro”, se mai arată în mesaj, aluzie la cel de-al doilea prenume al lui Teodorovici, Orlando.
 
”Când vorbeam despre joburile viitorului, nu neapărat la un astfel de rol ne gândeam, dar ne adaptăm la piaţă. Ştiţi pe cineva?”, completează compania.
    
 
 
 
Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, l-a jignit pe liderul senatorilor PNL în timpul dezbaterilor pe buget, desfăţurate la comisiile de specialitate. Ulterior, acesta a continuat să se amuze de ceea ce i-a transmis senatorului Florin Cîţu.
 
În timp ce, senatorul PNL Florin Cîţu depunea un amendament, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici le-a cerut colegilor săi să respingă acest amendament şi l-a jignit pe liderul aleşilor PNL  
 
„Eşti frumos! Chiparosule! După ce că eşti urât, mai eşti şi prost. Ai auzit? Cîţule, după ce că eşti urât, eşti şi prost!”, i-a spus Teodorovici râzând. De altfel, acesta a insistat cu apelativul „prost“ la adresa colegului senator. 
 
Întrebat de jurnalişti de ce a folosit aceste apelative, Teodorovici a susţinut că nu a spus nimic urât: „Am spus ceva urât? Am zis frumosule, chiparosule. Vedeţi ce înseamnă chiparos”, a completat Teodorovici amuzat.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: