O fotografie cu Teodorovici încălţat cu pantofi sport Louis Vuitton face furori pe internet. Cât costă o pereche

O fotografie cu Teodorovici încălţat cu pantofi sport Louis Vuitton face furori pe internet. Cât costă o pereche

Sursa foto:  Facebook, Anti Mafia

Aflat duminică la Braşov, alături de mai-marii PSD, Eugen Teodorovici a avut o ţinută lejeră, menită a da încredere alegătorilor. Cel puţin din punct de vedere al atitudinii, nu şi al costurilor ţinutei, doar pantofii „Run Away” valorând cât două salarii minime pe economie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sacou, blugi şi pantofi sport Run Away, de la Louis Vuitton. Aşa s-a prezentat ministrul Finanţeor, Eugen Teodorovici, în faţa electoratului din Braşov.
 
Încrezător şi zâmbăreţ, oficialul de la Finanţe le-a vorbit duminică braşovenilor despre cât de benefică este OUG 114 şi cum va fi aceasta modificată pentru a-i ajuta pe cetăţeni.
 
Printre cei prezenţi s-au aflat însă şi fini observatori în ale modei, care n-au putut trece cu vederea încălţămintea ministrului: pantofii sport „Run Away” de la Louis Vuitton, costă, la reprezentanţă, nu mai puţin de 670 de euro, echivalentul a mai mult de 3.200 de lei, adică 2-3 salarii minime nete pe economie sau 2 salarii medii nete pe economie în domeniile mai prost plătite.
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările