Premierul Florin Cîţu asigură că toate reformele incluse în PNRR merg mai departe. „Nu se opreşte nimic”

Premierul Florin Cîţu asigură că toate reformele incluse în PNRR merg mai departe. „Nu se opreşte nimic”

Foto: Facebook

Toate reformele asumate de România prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) vor merge mai departe, în pofida situaţiei politice, a asigurat premierul Florin Cîţu în cadrul unei discuţii cu presa la Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Tot ce pot să vă spun este că toate reformele, incluse în PNRR - şi aici este vorba despre reforma pensiilor, reforma salariilor, reforma administraţiei publice, România educată pe care deja am început să lucrăm la ea şi vineri vom avea prima hotărâre de Guvern - toate merg mai departe. Nu se opreşte nimic”, a declarat primul ministru, potrivit News.ro.
 
Întrebat miercuri după-amiază, la Ploieşti, dacă în contextul crizei politice vor fi probleme în ceea ce priveşte PNRR, primul ministru Florin Cîţu a dat asigurări că proiectele de reformă asumate prin acest plan vor fi implementate. 
 
„Nu, nicio problemă. Lucrurile merg foarte bine şi îmi pare bine că m-aţi întrebat. Românii trebuie să ştie că guvernarea merge mai departe. Miniştrii interimari vor prelua proiectele în derulare. Eu am fost implicat în prima zi în ceea ce priveşte PNRR, am fost în discuţii cu Comisia Europeană prin intermediul domnului ministru, direct. Suntem pe ultima sută de metri şi mă voi asigura că în această lună este aprobat PNRR-ul.”, a precizat Florin C îţu.
 
Potrivit acestuia, celelalte proiecte de investiţii au fost întârziate datorită faptului că au fost neînţelegeri în coaliţie şi rectificarea bugetară nu putea fi aprobată.. 
 
„După ce am aprobat rectificarea bugetară, toate aceste proiecte vor merge mai departe. Tot ce pot să vă spun este că toate reformele, incluse în PNRR - şi aici este vorba despre reforma pensiilor, reforma salariilor, reforma administraţiei publice, România educată pe care deja am început să lucrăm la ea şi vineri vom avea prima hotărâre de Guvern - toate merg mai departe. Nu se opreşte nimic”, a afirmat Florin Cîţu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările