Precizările Poştei Române privind accesul pensionarilor şi părinţilor nevaccinaţi care vor să ridice pensiile sau alocaţiile de la ghişeu

Precizările Poştei Române privind accesul pensionarilor şi părinţilor nevaccinaţi care vor să ridice pensiile sau alocaţiile de la ghişeu

La scurt timp după ce Raed Arafat a anunţat cum se va face accesul în diferite spaţii publice, Compania Naţională Poşta Română a venit cu o serie de precizări.

„Compania Naţională Poşta Română asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2. 
 
Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a  prezenta certificatul verde. Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum! 
 
Aşadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea Certificatului verde, prin care să faceţi dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, dar, pentru siguranţa noastră, a tuturor, vă rugăm:
 
Să purtaţi în mod corect masca de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul;
Să vă dezinfectaţi mâinile, atât la intrare, cât şi la ieşire, folosind dezinfectantul pus la dispoziţia dumneavoastră în incinta subunităţii poştale;
Să respectaţi regula de o persoană în incinta oficiului;
Să respectaţi distanţarea socială, de cel puţin 2 m între persoane, atunci când aşteptaţi la intrare.
 
Prin natura activităţii sale de furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 
 
Toate aceste măsuri sunt luate pentru a proteja sănătatea dumneavoastră şi pe a colegilor noştri. Împreună,năcu responsabilitate şi conformare, vom pune capăt pandemiei”, a informat CN Poşta Româ.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările