Pilot TAROM: „Este imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane“

Pilot
TAROM: „Este imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane“

FOTO: Eluveitie

Cezar Osiceanu, pilot al companiei Tarom, a expus o poziţia oficială a companiei pentru care lucrează. Mădălina Mezei, fostul director TAROM, a declarat că Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc i-ar fi cerut să ţină avioanele la sol în ziua moţiunii de cenzură, pentru ca parlamentarii din provincie să nu să nu voteze în Bucureşti moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Vă prezint poziţia oficială a companiei TAROM. Prin această luare de poziţie vreau să stabilesc adevărul pentru întreaga opinie publică. În urma evenimentelor nefericite care au implicat Tarom, imaginea companiei a fost profund afectată. Fostul directorul general, Mădălina Mezei, care fusese numit pentru şase luni, a afectat într-un mod negativ imaginea companiei. După ce a fost înlocuită din funcţie, aşa cum ştiţi, a ieşit în public şi a făcut o serie de afirmaţii grave la adresa Tarom şi a angajaţilor ei“, a spus pilotul pentru DC News. „Este absolut imposibil, din punct de vedere tehnic, să fie oprite la sol patru avioane, de tipuri diferite, pe respectivele curse interne“, a declarat Cezar Osiceanu pentru dcnews.ro.

„Angajaţii TAROM au aflat cu stupoare că, printre primele acte semnate de dumneai, s-a numărat tocmai mărirea salarialui soţului în condiţiile în care reprezentatul sindicatului piloţilor a aşteptat trei luni la uşa sa pentru a fi primit, dar în zadar. Şi vorbim aici despre probleme foarte grave de salarizare. Suntem profund îngrijoraţi de impactul mediatic pe care îl are asupra pasagerilor această situaţie negativă prezentată de fosta directoare, mai ales într-o situaţie de concurenţă acerbă pe pieţele externe“, a mai declarat pilotul. „Avem o problemă în ceea ce priveşte lipsa de transparenţă a fostei directoare. Am aflat, prin intermediul presei, că au avut dosar la DNA, atât ea, cât şi soţul“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: