Orban, în vizită la Ford: Au fost inovativi cu privire la protejarea angajaţilor. Reprezintă o sursă de inspiraţie pentru noi

Orban, în vizită la Ford: Au fost inovativi cu privire la protejarea angajaţilor. Reprezintă o sursă de inspiraţie pentru noi

Ludovic Orban a lăudat măsurile luate de Ford pentru protecţia sănătăţii angajaţilor

Premierul Ludovic Orban a vizitat, joi, Fabrica Ford de la Craiova, şi a transmis aprecierea pentru decizia de repornire a activităţii. Orban a afirmat că a văzut câteva soluţii inovative pentru protejarea salariaţilor, care pot fi un model pentru autorităţi.

„M-am bucurat foarte mult vestea că Ford reporneşte producţia. Încă din acel moment, am comunicat managerului companiei că voi fi prezent, iar prezenţa mea aici este în primul rând pentru a arăta aprecierea pentru decizia de repornire a activităţii şi pentru a stabil cele mai bune soluţii de susţinere a companiei, a producţiei de automobile şi a industieri automotive, astfel încât aceasta să poată să-şi menţină şi să-şi crească rolul”, a declarat Ludovic Orban, joi, după ce a vizitat Fabrica Ford de la Craiova.

Premierul s-a arătat plăcut suprins de soluţiile de protejare a angajaţilor implementate de companie.

„Am auzit că au fost extrem de inovativi cu privire la protejarea angajaţilor şi am văzut aceste adaptări în secţii luate pentru a proteja sănătatea angajaţilor. (...) Am apreciat deosebit toate măsurile – de la termoscannere, până la toate mesajele transmise, sfaturi şi toate mesajele. (...) Reprezintă o sursă de inspiraţie pentru noi”, a mai declarat premierul.

Acesta a explicat şi ce a discutat cu conducerea fabricii: „Am discutat despre planul gradual de repornire aa ctivităţii până la capacitatea maximă, dar şi despre intenţia extrem de curajoasă de introducere în fabricaţie a unor modele noi – care sunt convins vor fi de succes – dar şi despre măsurile pe care le poate lua Guvernul. Obiectivul nostru cel mai important este ca, după ce depăşim vârful epidemiei, să susţinem puternic economia pentru a reveni cât mai rapid la nivelul anterior”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările