Iohannis, despre verificarea de către ANAF a profesorilor care dau meditaţii: Cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit

Iohannis, despre verificarea de către ANAF a profesorilor care dau meditaţii: Cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit

Klaus Iohannis, la ultima sa prezenţă în Parlament FOTO Presidency

Preşedintele Klaus Iohanis a afirmat că oricine realizează un venit trebuie să plătească un impozit, referindu-se la profesorii care dau meditaţii, dar a precizat că are "oarece întrebări" dacă profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată de ANAF.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iohannis a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, cum i se pare anunţul ANAF de a-i verifica pe profesorii care dau meditaţii.  „Cred că cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit şi ANAF-ul are treabă cu colectarea impozitelor şi cu verificarea. Dacă profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă, însă nu se pot accepta excepţii. Cine face venit trebuie să plătească un impozit corespunzător. Dacă ANAF-ul va verifica categoriile unde se realizează evaziune pe scară un pic mai largă, atunci colectarea poate să devină mai eficientă”, a afirmat Iohannis. 
 
Întrebat dacă mai are foşti colegi care dau meditaţii, preşedintele a răspuns: "Mai există profesori care fac meditaţii şi cred că plătesc impozit".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările